“Краще Місто” долучається до всеукраїнської еко-акції

У п’ятницю, 17Rlccs4DXv_Q лютого, “Краще Місто” долучилося до участі у робочій нараді з приводу проведення всеукраїнської еко-акції “Зробимо Україну чистою разом!” з представниками Запорізької обласної адміністрації та іншими активістами.
Акція має на меті формування соціально-екологічної свідомості громадян, розбудову благоустрою міста і прибирання зелених зон. Її проведення заплановане на 29 квітня 2017 року. В рамках акції планується проведення всеукраїнськоi73eMhKnkQoго екологічного фестивалю “ЧистоФест“, наймасштабніше прибирання країни, а також різноманітні супровідні заходи (форуми, круглі столи тощо).
Після наради “Краще Місто” приєдналося до інтерактивного форуму для громадських діячів Запоріжжя, на якому представники місцевих ГО та активісти висловили свої ідеї та пропозиції стосовно проведення акції “Зробимо Україну чистою разом!”, і мали змогу поспілкуватись з президентом організації “Let’s do it, Ukraine!”, Юлією Мархель. “Краще Місто” підтримує екологічний рух, тому теж долучається до акції! Стежте за новинами.